Egy-Másért Diákkör

Az ócsai Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola emberi jogi diákköre, az Egy-Másért Diákkör blogja, élménybeszámolókkal, ajánlókkal és legfrissebb híreinkkel.

Elérhetőségek

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

2009.09.30. 15:13 Vadovics

Elgondolkodtató, nem?

A fent látható videó, az izlandi Sigur Rós Viðrar vel til loftárása című számához készült. Nem szeretnék magyarázatot, vagy bármi mást írni hozzá, mert azt hiszem, akinek van hozzá szeme, észreveszi és megérti a lényeget. Egyébként is szomorú lenne, ha nekem kéne megmagyaráznom bárkinek is. Viszont csak az érdekesség kedvéért, végigolvastam a videóhoz érkezett magyar kommenteket, és kiválasztottam közülük pár érdekesebbet. Itt tennék közzé ezek közül néhányat változtatás és név nélkül.

Rohadt mocskos buzik...hogy dögölnétek meg mind. Szerencsére van AIDS!!!!! xD

Amúgy meg minek kell odaírni címkének h hungary, semmi köze Magyarországhoz, ha meg valaki rákeres arra h "Hungary" ez a buzis szar jön ki. Minek kell égetni Magyarországot. SZÁNALMAS!!

Szerintem ez egy nagyon jól sikerült klipp. Tökéletesen tükrözni a világ jelenlegi állását, a melegek iránti toleranciát.
Sajnos szomorú, de a legtöbb országban ez a helyzet. A hungary szó pedig simán beleillik a cimkék közé, mivel magyarországot is tükrözi.
Azok a kommentezők meg akik buziznak itt, csak azt bizonyítják hogy mennyire beszűkült világban élnek, mennyire közönbösek más emberek iránt, és mennyire hiányzik belőlük a legalapvetőbb tolerancia is. Gratulálhatnak maguknak.
 

ha az én gyerekem a gay pride-ra járna (és nem tüntetni)akkor az egyik reggel a szentgotthárd-i határon ébredne egy kukában

van tolerancia csak nem ebben az esetben.

Én nem értem az embereket....Én külföldön élek és itt nem is téma az hogy ki meleg ki fekete ki fehér.
Itt ha két srác vagy lány kézenfogva megy nem bámúlja meg őket senki nem köpködik le stb...
Miért bántja otthon az emberek szemét ez????
Miért kell ezellenen tüntetni?Én nem láttam még melegeket az utcán sexelni és senkinek semmi köze hogy otthon mit csinálnak...Ők se fujjognak le minket mert mi kutyapózba szeretjük inkább vagy ilyesmi el kéne ezen gondolkozni!!!!

Egy csomó meleg nem akar felvonulni, melegolimpiázni, affektálni, vagy az SZDSZ-re szavazni. Furcsa, mi? "Csak" normálisan akarna élni. Pl. nem rejtegetni a párját. Itt nem a szexről van szó, fel kéne már fogni. Hanem, hogy a párja NEVÉT sem mondhatja ki, mert a magadfajta kapásból megbélyegzi. Egész életében titkolózik. Tudod te milyen az??? Gondolkodjál már el...

A gondom hogy a gyerekem ezt látja a TVben,az utcán,szinte menő dolog melegnek lenni.(EMO kultura) Mit kell ezen reklámozni?Az egész polgárpukkasztás semmi több.Inkább azon gondolkozzatok el hogy miért különböztetik meg saját magukat.Nekik kell külön meleg olimpia, felvonulás, elnök..

Ez nagyjából a LEGvisszataszitóbb és legundoritóbb videó amit itt láttam,főleg hogy gyerekek szerepelnek benne.És ez a hulladék jön be ha a keresőbe beadod hogy Magyar vagy Hungary mert a köcsög nem elég hogy ilyen szemetet rak föl még ilyen címkéket ír, holott SEMMI köze Magyarországhoz és hála Istennek itt nem nagyon elfogadott a buziság, úgy hogy nem tudom miért ezek a címkéi

Elgondolkodtató, nem?

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó


A bejegyzés trackback címe:

https://emdk.blog.hu/api/trackback/id/tr181418186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása