Egy-Másért Diákkör

Az ócsai Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola emberi jogi diákköre, az Egy-Másért Diákkör blogja, élménybeszámolókkal, ajánlókkal és legfrissebb híreinkkel.

Elérhetőségek

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

2009.07.19. 15:26 Vadovics

Honnan származik a cipőd?

A fentebb látható videót a Radiohead és az MTV készítette a gyerekmunka elleni felhívásként még 2008 áprilisában. A Radiohead azon zenekarok közé tartozik, akik nem riadnak vissza politikai véleményüket (is) kifejezni, és nem ritkán segítik emberi jogi szervezetek munkáját, (bár egyébként leginkább a környezetvédelem ügyéért állnak ki) tehát egyáltalán nem meglepő, hogy nevüket és zenéjüket adták ehhez a kampányhoz. Hogy az MTV mennyire hiteles egy ilyen kampány közvetítőjeként, azt ki-ki maga döntse el, mindenesetre a videó roppant elgondolkodtató, és jó lenne, ha minél többekhez eljutna.

1 komment

Címkék: videó


A bejegyzés trackback címe:

https://emdk.blog.hu/api/trackback/id/tr191254790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D.Szimy 2009.12.13. 17:52:54

Azért elég elgondolkodtató...Egy ilyen feljett világban - legalábbis ahogy emlegetik a Földet - nem szabadna megtörténnie se ilyennek,se hasonlónak.
süti beállítások módosítása